Djuren dör - tillsammans kan vi rädda dem

Kära djurartsbevarare

Publicerad 2015-04-15 11:10:00 i Allmänt,

Denna bloggen är dedikerad till att ge er insikt i olika problem som drabbar den biologiska mångfalden. Vi är en passionerad grupp tonåringar i gymnasieskolans andra år, som vill belysa det största problemet vår generation står framför.
Våra skribenter är den utländskrutinerade Ludvig, som har sett en bengalisk tiger på nära håll och känt hen flåsa honom i nacken. Med år i både Palestina och Bangladesh samt en strävan efter djurens lika rätt kommer Ludvig att bjuda till intressant diskussion med varje mening.
Den evigt nyfikna Thea som aldrig slutar leta efter nya källor, ny information och alltid är på jakt efter sanningen. Med humanismen i ena handen och sanningen i den andra kommer Thea att hårda men sanningsenliga artiklar med oändliga källor för att understryka hennes bevis mot lögner för naturen.
Sist men inte minst har vi Daniel, en hård kritiker som inte kommer att lämna en enda sten orörd. Uppvuxen i Småland och regelbundna Norrlandsbesök har naturen och djuren en plats i hans hjärta, och deras välbefinnande är hans välbefinnande.
Förvänta er hårda tag mot orättvisorna i världen, känslor kommer att väckas, tårar kommer att fällas, men allt görs för att väcka en samhällelig diskussion. Dessa skribenter lägger inte av tills ordningen har upprättats.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela